درباره آموزش

اعتماد به نفس خلاقانه خود را در آموزش بازیابی کنید

کودکان در دنیایی که به سرعت تغییر می کند نیازمند آموزشی هستند که الهام بخش آنان برای کشف خودشان و محیط پیرامونشان باشد تا بتوانند جرات مواجهه و ارتباط مناسب با دنیای اطرافشان را بیابند و تعادل ، تعامل و اقدام را یاد بگیرند.

نمونه کارهای بخش آموزش

amoozesh-icon-1

آموزش معلمان و تسهیلگران

کلاس وقتی شاد و پویا است که مربیان مهارت کافی در ایجاد محیط یادگیرنده داشته باشند

ما در دوره‌های آموزشی خود تلاش می‌کنیم تا شما را با روش‌ها آموزش و تسهیلگری آشنا کنیم.

 

amoozesh-icon-2

گفتگو‌های آموزشی

رشد برنامه آموزش متوازن اجتماعی و مالی بر پایه مشارکت و یادگیری از تجربیات کلیه شرکا است در گفتگو‌های آموزشی می‌توانید:

• با برنامه آمال آشنا شوید
• با سایر مربیان و مدیران آموزشی گفتگو کنید و از تجربیات هم بیاموزیم

amoozesh-icon-3

مشاوره و همفکری

مربیان و تسهیلگرانی که تجربه اجرای آمال و آموزش‌های مشارکتی و فعالیت محور را دارند آماده هستند تا با شما همفکری کنند و از تجربیات آنان استفاده کنید. چالش‌های خود را با آنان مطرح کنید و با هم راه‌های خلاقانه‌ای برای رشد مهارت‌های آموزشی خودتان کشف کنید.

 

amoozesh-icon-4

طراحی مناسبت‌های آموزشی

آموزش صرفا در کلاس درس اتفاق نمی‌افتد. مناسبت‌ها، جشن‌ها، اردوها و گفتگوها فرصت‌های هیجان‌انگیزی برای کودکان و جوانان برای یادگیری است.
می توانیم با هم درباره این مناسب‌ها صحبت کنیم، برنامه ریزی کنیم و از شبکه مربیان و ما کمک بگیرید.

اکنون ، بیش از هر زمان دیگری، نوآوری برای ساختن دنیایی بهتر، با و برای کودکان و جوانان حیاتی است. ما باید بیشتر، گسترده تر و سریعتر در کنار هم بصورت جمعی تلاش کنیم تا راه حل‌های واقعا تحول آفرین طراحی و اجرا کنیم تا هر کودکی بتواند با شرایط زندگی خودشو احساس توانمندی و رشد کند و امیدوار به تغییر باشد. توانایی دست یابی به قابلیت‌هایمان یک نیاز است. خودشکوفایی مسئولیت ما در قبال خودمان و هستی است. راه دستیابی به این توانایی یادگیری و آموزش است و ریشه گرفتن این حس که می‌توانیم عامل تغییر باشیم و توانایی داریم تا انتخاب کنیم ، می توانیم خیال را از واقعیت جدا کنیم، جستجو کنیم، فکر کنیم ،تحقیق کنیم و عمل کنیم.

توانمندی اجتماعی و مالی با سخنرانی کردن و مطالعه کتاب‌ها ایجاد نمی‌شود ما باید تلاش کنیم تا آنها بتوانند با هم گفتگو کنند. حقوق‌شان را بشناسند و مسئولیت‌ شان را در قبال هر حقی بپذیرند. با تمرین حفاظت از منابع و پس انداز برای اقدامی ابتکاری و مفید، هدف گذاری و برنامه ریزی کنند. وقتی محیط یادگیری آن‌ها فرصتی را ایجاد کند تا نهادهای کوچک اجتماعی خودشان را بسازند و در تعامل با همدیگر و تلاش برای انجام کاری منابع‌شان ر‌ا ذخیره کنند و با برنامه ریزی و صرف منابع کاری را انجام دهند که ارزش ایجاد کند، آنها یاد خواهند گرفت که چگونه از خودشان در این دنیا پر از تغییر محافظت کنند و شایستگی های لازم برای زندگی موثر را کسب خواهند کرد.